Ring: 040-631 30 90

Så blir du en av oss

Som personlig assistent arbetar du både i kundens hem och utanför hemmet, det vill säga där kunden befinner sig. Det kan vara shoppingrundor, sjukbesök, utbildningar, resor, semester och mycket annat. Inget assistansuppdrag är det andra likt vilket också ger dig möjligheten att bestämma själv om du vill jobba heltid, deltid enligt rullande schema eller extra vid behov. Behoven och därmed arbetsuppgifterna skiftar från person till person. De individuella lösningarna gör arbetet spännande, omväxlande och viktigt. Det är kunden som själv eller genom sina ombud, har inflytande över vad som ska göras och hur.

Bredvidgång och introduktion

Vi tycker att det är mycket viktigt att du får den introduktion i arbetet som du behöver för att känna dig trygg och kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Behoven ser självklart olika ut beroende på vem du jobbar hos och vad du har för tidigare erfarenhet. Animo Assistans tillhandahåller handledning och utbildning anpassat efter varje arbetsplats. Varje kund är unik och vi skräddarsyr alltid våra lösningar för kundens bästa. Vi är medlem i vårdföretagarna och följer kollektivavtalet. Animo arbetar aktivt för att erbjuda bra anställningsvillkor så att våra kunder ska få stöd av kompetenta och engagerade assistenter. Vi anser att bra anställningsvillkor är en förutsättning för god assistans. En glad och nöjd assistent leder till en bra assistans för kunden.

Gruppledare

Animo har en utsedd gruppledare på varje arbetsplats för att i möjligaste mån tillgodose kundens behov. Gruppledaren har ansvar för att arbetet fungerar på plats. Denne kan även själv ta enklare operativa beslut tex. schemaläggning, sjukvakanser, och andra oförutsedda händelser. Detta snabbar upp verksamheten och gör den flexibel då beslutstagandet inte behöver gå omvägen via kontoret. Gruppledaren är en person som kunden tillsammans med Animo utser som lämplig, det kan vara en anhörig, en assistent och i vissa fall kan kunden själv fungera som Gruppledare. Denne bör vara en ordningsam person, gärna med ledaregenskaper, som kan företräda kundens behov och verka som en länk mellan kontoret och arbetsplatsen.

Behöver du hjälp med assistans eller rådgivning?

Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
OBS dina uppgifter hanteras med sekretess och lämnas aldrig ut.

* Obligatoriskt

NavigeraAnimo Assistans AB, NORREGATAN 4 B BV 211 27 Malmö Telefon: 040-631 30 90

Hitta hit