Ring: 040-631 30 90

Juridiskt stöd inom personlig assistans

Vill du veta om du har rätt till personlig assistans? Ska du ansöka för första gången? Har du fått avslag på ett beslut eller väntar du på beslut? Vi på Animo har över 10 års erfarenhet av att hjälpa assistansberättigade i juridiska frågor kring personlig assistans. Vi stödjer dig som kund kostnadsfritt i den juridiska processen.

Ansökningar och kontakter

Animo assistans kan hjälpa dig som inte har ett beslut inom assistans med att skriva ansökan, allt för att du ska få det stöd och den omsorg du har rätt till. Vi har gedigen erfarenhet av hela processen från ansökan till beslut, vilket gör det tryggt för dig. På så sätt fungerar vi som samordnare under hela processen kring din ansökan. Vi kan också hjälpa dig i kontakten med handläggare och andra företrädare på Kommun och Försäkringskassa.

Vi ser till att ett byte fungerar smidigt

Anlitar du en annan anordnare idag och vill byta till Animo ser vi till att flytten blir smidig. Vi ordnar med ansökningshandlingar och hjälper dig med kontakter. Allt för att en flytt ska bli så enkel som möjligt.

Vi kan ge dig juridiskt stöd med:

• Ansökningar och omprövningar
• Byte av utförare för din personliga assistans
• Juridisk rådgivning inom personlig assistans
• Kontakt med handläggare på Kommun och Försäkringskassa


Det är inte alltid så lätt att veta exakt vad just du behöver hjälp med, om så är fallet så är det bara att ringa oss på 040-631 30 90

Behöver du hjälp med assistans eller rådgivning?

Kontakta oss nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
OBS dina uppgifter hanteras med sekretess och lämnas aldrig ut.

* Obligatoriskt

NavigeraAnimo Assistans AB, NORREGATAN 4 B BV 211 27 Malmö Telefon: 040-631 30 90

Hitta hit