vi erbjuder

Trygghet för assistenter

Eftersom vi är ett litet och personligt företag har vi korta beslutsvägar, detta möjliggör en öppen dialog med våra assistenter, kunder och anhöriga när vi tar viktiga beslut som rör ditt arbete.

Eftersom vi är ett litet och personligt företag har vi korta beslutsvägar, detta möjliggör en öppen dialog med våra assistenter, kunder och anhöriga när vi tar viktiga beslut som rör ditt arbete. Vi tycker att det är en självklarhet att erbjuda goda löner och bra villkor för våra assistenter. Vi har kollektivavtal, löpande arbetsmiljöarbete och egna utbildningar. En glad och nöjd anställd ger oftast en bättre arbetsplats och miljö.

Bra löner och anställningsvillkor


Animo Assistans är medlem i Vårdföretagarna. Kollektivavtalet reglerar anställningsformer, arbetstider, lönebestämmelser, arbete på obekväm arbetstid, resor, sjuklön, semestrar m.m.
Som anställd hos Animo Assistans är du helt täckt av våra försäkringar under tiden du jobbar som personlig assistent

Utöver den allmänna pensionen har du även en tjänstepension som heter avtalspension SAF-LO.
Premien betalas av Animo Assistans och motsvarar fyra procent av din lön. Du som anställd erbjuds ett ansenligt friskvårdsbidrag och för att öka tryggheten i vardagen kan Animo Assistans erbjuda kompletterande utbildningar i form av första hjälpen, brandkunskap och hjärt- och lungräddning bland annat.